Gelukkig nieuwjaar

Beste wensen voor het nieuwe jaar.

Wij wensen iedereen een heel gezond en sportief 2017. Dit jaar staat weer vol met mooie wedstrijdjes en evenementen. Wat je doel ook is: je eerste wedstrijd lopen, herstellen na een ziekte of blessure, je tijd aanscherpen of de marathon lopen. Voor iedereen liggen er uitdagingen en genoeg leuke evenementen in het verschiet om naar toe te trainen.

Januari start met de halve marathon van Egmond, een uitdagende route die alle elementen kent: Strand, duinen, wind, kou, enzovoort. In Nijmegen kun je terecht bij de Nieuwjaarsloop.

De nieuwe beginnerscursus start op maandag 6 februari. Aanmelden kan via een mail naar [email protected] of via de site.

Februari gaan we naar de midwinter marathon in Apeldoorn. En 4, 5 en 6 maart zitten we weer op Vlieland voor het trainingsweekend. Daarvoor kun je je nog aanmelden. Kijk voor informatie verder op deze site.

Een aantal stoere leden van Running Skills zijn zich aan het voorbereiden op de Rotterdam marathon in april. Vooraf gaan we met een groep naar Lissabon om daar een mooie halve marathon te lopen en we maken daar natuurlijk een leuk weekend van. Tegen die tijd beginnen we ook de trainingen aan te passen aan de Marikenloop.

Voorlopig genoeg op de agenda om ons op te verheugen.

Wij wensen iedereen veel plezier tijdens de trainingen en wedstrijdjes.

Reacties zijn gesloten.