Beginnerscursus

Beginnerscursus

De beginnerscursus bestaat uit 13 weken. Al na 7 weken kun je 20 minuten achter elkaar lopen. Na 13 weken lukt het je om 5 kilometer te lopen, helemaal in je eigen tempo.

Een gemiddelde training begint met inlopen, stukje wandelen, stukje dribbelen of huppelen. Daarna volgt een uitgebreide warming up met oefeningen voor het hele lichaam. Dan is de techniek aan de beurt. Beetje bij beetje wordt de loophouding onder de loep genomen en geoefend. Dan het echte lopen. Uiteraard op het schema van beginners. Na afloop van het lopen is het tijd om te rekken en strekken. En dan is er koffie. En gelegenheid om elkaar lekker bij te kletsen.

Je traint één keer per week bij Running Skills en je krijgt voor één keer per week een huiswerktraining. Na 13 weken start een vervolgcursus van 6 weken voor beginners. Als je deze achter de rug hebt, kun je instromen in de groep van gevorderden.

De volgende..

  • Beginnerscursus – september 2017

    De volgende beginnerscursus hardlopen start op maandag 4 september 2017 om 19:30 uur vanaf Nijmegen Atletiek. We beginnen met het informeren over techniek, ademhaling, plezier in lopen, de uitleg van het schema, blessurepreventie en veiligheid. Daarna gaan we ...

    4 september van 19:30 tot 21:00

Veelgestelde vragen

Wanneer is de eerstvolgende cursus?
Op welke avond wordt de cursus gegeven?
Kan iedereen aan de cursus deelnemen?
Hoe vaak moet ik per week trainen?
Wat heb ik aan schoenen en kleding nodig?
Is een veiligheidsvestje of lichtjes verplicht?
Krijg ik geld terug als ik de cursus niet afmaak?
Is er nog een speciale informatieavond?

Aanmelden


Klik hier voor contactgegevens om meer informatie in te winnen of meld je direct aan:


Datum laatst bijgewerkt: 30 december 2016

Reageren is niet mogelijk