Gevorderden

Hardlooptraining voor gevorderden

De hardlooptrainingen voor (half)gevorderden zijn op maandag- en woensdagavond van 19:30 uur tot 21:00 uur. De start is vanaf de Parkeerplaats tegenover Hotel Restaurant Rozenhof aan de Nijmeegse baan.

Hoe ziet de training eruit?

De hardlooptraining voor gevorderden bestaat uit rustig inlopen, warming-up, looptechniek, intervaltraining, rustig uitlopen en cooling-down. Afsluitend is de mogelijkheid om na te praten onder het genot van koffie, thee en/of water in het restaurant van Hotel Restaurant Rozenhof.

Kern van de training bestaat uit intervaloefeningen. Daarmee werk je volgens schema naar een bepaald doel. Bijvoorbeeld de Marikenloop, de Stevensloop of de Zevenheuvelenloop. Of wie weet een halve of zelfs hele marathon. De schema’s zijn afgestemd op trainen in kleine groepen op een verantwoorde en veilige manier.

De training vindt plaats in het bos, zolang dat mogelijk is in verband met het daglicht. Zodra dit niet meer kan door vroeg invallende duisternis, stappen we over op verharde wegen in het glooiende Nijmeegse gebied.

De kosten bedragen € 150,-  voor een jaarkaart.

Ook voor gevorderden vinden we het belangrijk dat ze plezier beleven aan hun looptrainingen. Wil je een keer meetrainen om de sfeer te proeven? Dat kan natuurlijk altijd.

Schema

Voor de leden van Running Skills is het bijgwerkte loopschema hier beschikbaar.

Aanmelden

Klik hier voor contactgegevens om meer informatie in te winnen of meld je direct aan:

Bekijk de Evenementenkalender

Datum laatst bijgewerkt: 6 september 2021

Reacties zijn gesloten.