Partners

Partners

Hardlopen doe je het best niet alleen. Dat geldt voor zowel beginnende en gevorderde lopers als voor ons als Running Skills. Graag stellen wij de organisaties aan je voor waar wij in partnerschap mee samenwerken.

[su_divider top=”no” style=”dotted” divider_color=”#003887″ link_color=”#003887″ size=”1″ margin=”10″]

Run2Day Nijmegen

Run2Day_logo

Bij Run2Day zijn we allemaal gek van hardlopen. Verkoper, inkoper, marketing manager; iedereen loopt hard! Daarom kunnen we je ook goed adviseren. We kennen de fun, de verslaving, de vermoeidheid, de spierpijn, de emotie en alles wat bij hardlopen hoort. En daarom nemen we alleen genoegen met de beste producten. Want alleen dan kun je het beste uit jezelf halen. En alleen dan kunnen we jou zo goed mogelijk helpen. In ons assortiment vind je alleen producten van top kwaliteit. We hebben een breed aanbod van trainingsschoenen, wedstrijdschoenen en spikes. En de nieuwste hardloopkleding; functioneel, trendy, eigentijds en van alle succesvolle sportmerken.

nijmegen.run2day.nl

[su_divider style=”dotted” divider_color=”#003887″ link_color=”#003887″ size=”1″ margin=”10″]

100 dagen Sportrusten

Ben je beginner of doe jij mee aan een hardloopevenement van 10 kilometer, 15 kilometer of 21,1 kilometer? Blijf je hangen op een bepaald niveau en wil je stiekem wel wat harder lopen? En wil jij als extraatje graag wat beter slapen, dieper ontspannen of een blijmoediger brein?

Dan is sportrusten een mooi programma. Dit is is een programma van 100 dagen. Je combineert slim trainen met rustig ademen door deze 5 punten gedurende 100 dagen lang te doen:

  1. Iedere dag een ademhalingsoefening;
  2. Kort voor het sporten 2 minuten een ademhalingsoefening;
  3. 1x per week vogels kijken (da’s rustig sporten);
  4. 3x per week sporten;
  5. 1x per drie weken lang en intensief sporten.

sportrusten.nl

[su_divider style=”dotted” divider_color=”#003887″ link_color=”#003887″ size=”1″ margin=”10″]

FAAM Vitaal

Wat in 2017 begon als Buitensport FAAM is nu uitgegroeid tot FAAM Vitaal. Sporten is altijd al belangrijk geweest in mijn leven. Echter voor een vitaal leven is meer nodig dan alleen voldoende bewegen en sporten. Het is ook gelukkig zijn in je werk, je talenten en drijfveren kunnen ontplooien, invulling geven aan jouw dromen en wensen, bewust zijn van wat jij belangrijk vindt. Dat wetende ben ik dus begonnen met mijn eigen vitaliteitsreis door te investeren in mezelf en in 2017 te starten met een eigen onderneming. Dit en de ruim 15 jaar ervaring als projectleider openbare ruimte bij verschillende organisaties neemt ik  uiteraard mee in mijn rugzak. Al deze kennis en ervaring bundel ik en draagt bij aan waar FAAM Vitaal voor staat en wat FAAM Vitaal nu is; energiek, creatief, verbindend, resultaatgericht, betrokken en ondernemend. Ik probeer anderen te enthousiasmeren om met mij mee te gaan, nieuwe paden te ontdekken en grenzen te verleggen. Groeien staat centraal in mijn leven, het maximale uit jezelf en anderen halen.

faamvitaal.nl

[su_divider style=”dotted” divider_color=”#003887″ link_color=”#003887″ size=”1″ margin=”10″]

CSPN

CSPN_logo

CSPN is een sportpodotherapie praktijk gerund door sporters. Bewegen is ons motto en daar zijn functionerende voeten essentieel bij. We doen er alles aan om jong en oud in beweging te houden, iedereen is van harte welkom.

Bij CSPN bent u in vakkundige handen: we behandelen u, zoals u zelf ook graag behandeld zou willen worden: met respect, met werkelijke aandacht en tijd voor uw hulpvraag. Met andere woorden: alsof u onze eigen moeder of dochter zou zijn. We bekijken uw hulpvraag in uw dagelijkse belasting tijdens werk of sport.

In overleg met u bepalen we de beste therapie, en gaan er daarbij van uit dat u zelf positief werkt aan een gezond functionerend lichaam. Mochten wij uw hulpvraag niet kunnen beantwoorden dan zullen we u verder verwijzen naar deskundigen waar wij mee samen werken. Daarbij kunt u denken aan: manueeltherapeut, sportfysiotherapeut, sportarts, kinderfysiotherapeut.

Wij zijn gediplomeerd, gespecialiseerd en geregistreerde sportpodotherapeuten.

cspn.nl

[su_divider style=”dotted” divider_color=”#003887″ link_color=”#003887″ size=”1″ margin=”10″]

Hotel Zeezicht Vlieland

Hotel_Zeezicht

Hotel Zeezicht op Vlieland biedt u verschillende fantastische kamers met uitzicht over het dorp, de haven, de vuurtoren en de altijd mooie Waddenzee.

41 Comfortabele kamers van Hotel Zeezicht op het waddeneiland Vlieland zijn modern ingericht en voorzien van alle gemakken, waaronder een gratis WiFi verbinding.

zeezichtvlieland.nl

[su_divider style=”dotted” divider_color=”#003887″ link_color=”#003887″ size=”1″ margin=”10″]

MMFysio

MMFysio is gevestigd in Malden, Molenhoek en op de atletiekbaan in Brakkenstein, Nijmegen.
We hebben vele jaren ervaring in de sport. In onze praktijk doen we de volledige begeleiding voor topsporters en recreanten dus blessurebehandeling maar ook trainingsadvies en preventie. Onze grootste specialisatie is hardloopblessures maar we zien ook andere sporters.

Onze fysiotherapeuten hebben werken met beginnende hardlopers tot Olympisch kampioenen. De collega’s die het meest met hardlopers werken zijn Tobias van Helden, Jouke van de Kerkhof en Peter Eemers.

U bent voor al uw hardloopvragen welkom. Maranka kan u adviseren bij wie u moet zijn.

mmfysio.nl

[su_divider style=”dotted” divider_color=”#003887″ link_color=”#003887″ size=”1″ margin=”10″]

Podium Vlieland

Podium Vlieland

Podium Vlieland programmeert boeiende gebeurtenissen voor gasten met een brede belangstelling. Dat kan van alles zijn: film, festival,muziek, theater, cabaret, spel-, familie- en bedrijfsbijeenkomsten.
De intieme dieprode zaal staat garant voor memorabele momenten. En in de foyer kan niemand voorbij aan het lekkerste ijs van Min12.

podiumvlieland.nl

[su_divider style=”dotted” divider_color=”#003887″ link_color=”#003887″ size=”1″ margin=”10″]

Datum laatst bijgewerkt: 9 oktober 2023

Reacties zijn gesloten.