Marikenloop 2015

logo-MarikenloopZondag 17 mei kunnen de ladies weer meedoen aan de Marikenloop. Voorafgaand aan de start van de Marikenloop verzamelen wij bij café de Muts. Spullen kunnen we in de auto leggen. Degenen die de 5 kilometer lopen, kunnen dan om 12:00 uur met mij inlopen.

Natuurlijk is café de Muts het punt waar iedereen naar toe kan komen om ons aan te moedigen en nog gezellig te blijven “evalueren”. ’s Avonds is het plan om te gaan eten bij Konichiwa. Gezellig om dit weer met een groepje te doen, dus laat even weten als je mee gaat.

Workshop Wim Hof

Het zal jullie vast niet zijn ontgaan dat ik al een aantal maanden bezig ben met het cool challenge project. Koud douchen in combinatie met juiste ademhaling om onder andere een betere weerstand en meer energie te krijgen. Dit bevalt me zo goed, dat ik me wat meer wil gaan verdiepen in deze koude methode.

Daarom heb ik het plan opgevat om een workshop van “The Iceman” Wim Hof te gaan doen. Koude training, ademhaling en focus; erg interessant en wellicht dat er meer van jullie dit ook zouden willen meemaken. Er worden regelmatig van deze workshops gegeven, dus mocht je ook interesse hebben…..

Datum laatst bijgewerkt: 2 november 2017

Reacties zijn gesloten.