Kalender maart en april 2015

Vanuit Running Skills nemen we weer deel aan diverse hardloop evenementen. De kalender maart en april 2015 ziet er als volgt uit:

Stevensloop – zondag 15 maart 2015

Stevensloop – Inschrijven

Zondag 1 maart willen we het parcours van de Stevensloop gaan verkennen. Start 09:00 op de Waalkade voor een rustige duurloop van ongeveer 18 kilometer. Degenen die de 10 kilometer lopen kunnen afsnijden en wachten met koffie op ons. 😉
We spreken nog even af waar we verzamelen tijdens de Stevensloop.

Drutenloop – zondag 12 April 2015

Drutenloop – Inschrijven

Zelf ga ik de Drutenloop doen. Je kunt je daar inschrijven voor de 5 kilometer, 10 kilometer en een halve marathon. Dit is een erg mooi parcours met (voor mij) veel bekenden die je daar weer eens ontmoet. Een kleinschalig leuk loopje.

Examen Cecile – zaterdag 18 april 2015

Zoals velen van jullie inmiddels weten is Cecile van der Sanden afgelopen januari bij Running Skills met haar stage begonnen als afronding van haar opleiding tot “Trainer Loopgroepen Recreanten”. Om deze stage af te ronden heeft Cecile zaterdag 18 april haar praktijkexamen waarvoor zij nog 10 vrijwillige hardlopers nodig heeft om een training te volgen. Geef je hiervoor op bij Maranka.

Bergrace by Night – vrijdag 24 april

Bergrace by Night

Voorgaande jaren was het zo dat de heren 10 minuten later van start gingen. De sport was natuurlijk om zolang mogelijk de eerste man voor te blijven. Blijkbaar kunnen de mannen dit niet meer aan dus starten dit jaar de vrouwen een kwartier later dan de mannen. Persoonlijk moet ik zeggen dat ik dit wel jammer vind, maar van de andere kant staat er dan natuurlijk een groot aantal toeschouwers bij de finish. Ook leuk!
De start van de heren voor de 7,6 kilometer is om 22:15 en van de dames om 22:30 vanuit Wageningen. Je wordt daar met bussen heen gebracht om vervolgens terug te rennen naar Ouwehands Dierenpark. De laatste kilometer is een, zeg maar, lastige.

De after-party is inmiddels berucht, beroemd en erg leuk.

Datum laatst bijgewerkt: 5 april 2023

Reacties zijn gesloten.