Halve marathon van Barcelona 2016

Platja del Bogatell
Vorige week zijn we met 9 mensen afgereisd naar Barcelona om daar de halve marathon te lopen. We kwamen aan met stralend weer, heerlijke zon en aangename temperatuur. Natuurlijk moest eerst de stad verkend worden, vooral de eettentjes. Maar er werd ook getraind, een loopje langs het strand om alvast in de “mood” te komen. Er waren verschillende persoonlijke doelen: eerste halve marathon lekker lopen, een goede tijd zetten of een training als onderdeel in het Rotterdam marathon schema.

De dag van de wedstrijd begon gelijk met een stralende zon. Ondanks dat de start vroeg was, werd het snel warm. Dat waren we natuurlijk niet gewend en ondanks korte broek en singletje was dat nog best zweten. Iedereen heeft genoten van de prachtige, leuke route en de enthousiaste menigte. Ook onze persoonlijke supporters waren duidelijk te horen bij de start en de finish.
Parc de la Cuitadella
Om 12:00 uur zaten we weer met z’n allen aan de koffie op het terras in het zonnetje bij onze accomodatie in het prachtige El Poblenou in Barcelona. We hebben een superleuk en gezellig weekend gehad. Wel veel spierpijn, maar dat was meer van het lachen.

Voor volgend jaar gaan we weer een mooie halve marathon in het buitenland uitzoeken.
La Fonda del Port Olímpic

Reacties zijn gesloten.