Running Skills bestaat 10 jaar!

Op 18 juni 2022 bestaat Running Skills 10 jaar! Natuurlijk willen we dat niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op zondag 3 juli starten we vanaf hotel Rozenhof voor een duurloop van maximaal 10 km. We maken 2 tempogroepen, zodat het zowel voor de maandaggroep van Maranka als de andere lopers geschikt is om aan te sluiten. We starten om 9.30 uur en na afloop trakteren we jullie op koffie met gebak. Geblesseerden zijn ook van harte uitgenodigd. We verwachten jullie om 10.30 uur in Rozenhof. Graag tijdig aanmelden in verband met reservering bij Rozenhof.

Wedstrijden om in te plannen

De komende maanden staan er weer meerdere wedstrijden op het programma. We geven jullie een paar tips:

Maasland Run Classic

In de gemeente Oss worden nog een viertal wedstrijden gehouden waarbij je een 5 of 10 km kunt lopen. Het zijn kleinschalige en gezellige wedstrijden met zo’n 60 deelnemers per afstand. De inschrijvingskosten zijn slechts € 5,00.
3 van de wedstrijden staan gepland op een woensdag. Maranka geeft de training, Toon gaat mee naar de wedstrijden. De data zijn:       

wo 29 jun 19:30Paul Peters Tribuneloopdoor het centrum van Oss
wo 13 jul 19:30Hazenakkerloopin een buitenwijk van Oss
vr 9 sep 19:3010 van Berghem  in het kerkdorp Berghem bij Oss
wo 28 sep 19:30Rusheuvelloopvanaf de atletiekbaan in Oss

www.maaslandrunclassics.nl

N70 Trail

Zondag 4 september staat de N70 Trail op het programma. Het is de 10e editie! Een prachtige gelegenheid om kennis te maken met dit geweldige en uitdagende parcours. Je kunt kiezen uit verschillende afstanden. Voor Running Skillers zijn de 7 of 14 km het meest geschikt.
www.n70trail.nl

Halve Marathon Eindhoven

Verschillende leden van Running Skills hebben al aangegeven om in Eindhoven de Halve Marathon te gaan lopen. Het is een mooi vlak parcours met veel muziek onderweg en een sfeervolle finish in het centrum van Eindhoven. Er is ook een mogelijkheid om de ¼ marathon of de hele marathon te lopen.
Indien je daar behoefte aan hebt, kan Toon een persoonlijk schema voor je maken.
De inschrijving is geopend en tot en met 15 juni is er nog een voordelig tarief.
www.asmlmarathoneindhoven.nl

Zevenheuvelenloop

In het najaar staat uiteraard de Zevenheuvelenloop op het programma. Een prachtige gelegenheid om in Nijmegen een 7,5 of 15 km te lopen. De wedstrijd wordt gehouden in het weekend van 19 en 20 november. De inschrijving is geopend.
www.nnzevenheuvelenloop.nl

Hardloopweekend Vlieland

Van 4 tot en met 6 november gaan we weer voor een gezellig weekend naar Vlieland. Voor een aantal van jullie al een bekend evenement dat erg gewaardeerd wordt. Het is een unieke kans om kennis te maken met het prachtige Waddeneiland en om naast de actieve trainingen veel lol te beleven. Heb je zin om mee te gaan, meld je dan snel aan:

Reacties zijn gesloten.