Jubileumloop 1ste Lustrum

 

1ste Lustrum Running Skills

We hadden het niet beter met het weer kunnen treffen afgelopen zondag 18 juni. Prachtig zomerweer maakte onze jubileumloop extra feestelijk.

Na een stukje inlopen konden we aan respectievelijk 3, 6 en 9 kilometer beginnen. Toon had voor een wedstrijdklok gezorgd waardoor er toch wat wedstrijdspanning onder de deelnemers te bespeuren viel.

Loopje

Na de eerste ronde bleek dat Jhovannie een iets andere route had genomen, maar hij kwam toch snel weer boven water. Gewoon even verdwaald.

2 Moeders, die ieder met hun dochter, de 3 kilometer aandurfden, volbrachten dit geweldig.

Ondanks de behoorlijke warmte gingen er nog genoeg lopers ronde 2 in en onze Richard bleef ook zijn 3e rondje mooi constant lopen.

Ondertussen waren de jonge ereleden zich aan het vermaken met de andere jeudige spelertjes op het honkbalveld onder leiding van honkbaljuf Dirkje. Zo kon iedereen zich sportief bezighouden.

Iedereen werd door enthousiaste supporters binnengehaald en daarmee was het eerste Running Skills loopje een feit.

Festiviteiten

Als je dan denkt naar de koffie en broodjes te kunnen gaan, blijken onze leden daar nog even geen tijd voor te hebben en werden Toon en ik gruwelijk in het zonnetje gezet. Met wijn, weekendje weg, bloemen, een speciaal Running Skills shirt en mooie woorden werden we overdonderd.

Die avond zijn we nog met een groep gaan eten, erg gezellig.

Wij bedanken jullie enorm. We hebben een heerlijke dag gehad en genieten nog steeds na.

Maranka

Reacties zijn gesloten.