Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Marikenloop 2017

21 mei 2017 om 10:45 tot 18:00

Dit jaar werkt Running Skills samen met City Bootcamp door middel van de Mariken Bootcamp. 8 Weken lang een combinatie van bootcamp- en hardlooptraining. Samen trainen om superfit aan de start te staan van de grootste ladies run.

Marikenloop at the Park: inschrijving geopend

De Marikenloop is jarig en dat vieren we! Op 21 mei 2017 vindt namelijk alweer de 15e Marikenloop plaats en dat wordt een heel bijzonder feestje dat je niet wilt missen. We verhuizen van het Radboud Sportcentrum naar het naastgelegen Park Brakkenstein waar de ideale omgeving is voor een mooie sportieve en gezellige dag. Altijd al eens een yoga sessie willen doen? Of ben je benieuwd wat “Jumping fitness” inhoudt? Of lijkt bootcamp jou wel wat? Je kunt het uitproberen in de workout zone. Je hoeft je hiervoor niet van tevoren aan te melden: ter plekke kun je aansluiten en meedoen. Natuurlijk is er een shopping zone waar je allerlei leuke dingen op het gebied van lifestyle kunt vinden. In de kidszone kunnen de kinderen zich vermaken op een springkussen, er is schmink etc. En na afloop lekker chillen en bijkletsen in de social zone. Natuurlijk is er ook weer de gezellige warming-up voordat je begint aan je race.

Nieuwe afstand: 7,5 kilometer

Heb je nu al een paar jaar de 5 km gelopen en ben je aan een nieuwe uitdaging toe, maar is die 10 nog nét wat hoog gegrepen? Schrijf je dan in voor de nieuwste afstand: de 7,5 kilometer. Ook voor bedrijvenloopsters is de 7,5 km een mogelijkheid.

Inschrijving geopend!

Traditiegetrouw kun je je goede voornemens weer vanaf Nieuwjaar in de praktijk brengen door je meteen maar in te schrijven voor de Marikenloop.

Running Skills ladies

Wij verzamelen bij Café de Muts vanaf 10:45 uur voor de 5 kilometer lopers. Het inlopen doen we gezamenljk voordat ieder haar eigen startvak opzoekt. De start van de 5 kilometer is om 12:00 uur. We rekenen op vele enthousiaste supporters die ons door het parcours heen trekken.

Na afloop van de 5 kilometer zullen we ook weer bij Café de Muts komen om de 7,5 en 10 kilometer lopers aan te moedigen. Daarna kunnen we, onder het genot van een drankje, de wedstrijd nog eens rustig “evalueren”. Ook hierbij zijn de supporters ook weer van harte welkom.

Gegevens

Datum:
21 mei 2017
Tijd:
10:45 tot 18:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,
Site:
http://www.marikenloop.nl/

Locatie

Café de Muts
Heyendaalseweg 280
Nijmegen, GD 6525 SL Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie