Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

5-Jarig jubileum Running Skills

18 juni 2017 om 10:00 tot 13:00

Historie

Op 18 Juni 2012 startte ik mijn eerste Running Skills training vanaf het tenniscomplex in Brakkenstein. Alhoewel de naam Running Skills toen nog niet bekend was, had ik wel al de accommodatie geregeld.
De groep bestond uit 18 mensen die enthousiast reageerden toen ze hoorden dat ik mijn eigen loopschool ging starten. In de weken die volgden was ik druk met het verzinnen van een naam, logo, het opzetten van een site en inschrijven bij de Kamer van Koophandel, clubkleding enzovoort.

In september kwam er de eerste beginnerscursus bij en zo hadden we op maandag- en woensdagavond groepen; gevorderden en beginners. Toon ging een groep trainen, zodat we op 1 avond 2 groepen konden draaien.
Op zondagochtend een duurloop voor de liefhebbers, soms duurde en duurt het koffie drinken erna langer dan de training. Gezellig dus!

Evenementen

Ook de trainingsweekenden Vlieland kwamen 2 keer per jaar op het programma en komende editie in november wordt het de 10de keer dat dit geweldige evenement gehouden wordt.
Het yoga onderdeel is er een paar jaar geleden bijgekomen en sinds vorig jaar geef ik deze les zelf na een korte yogaopleiding met succes te hebben afgerond.

In de afgelopen jaren stonden vele wedstrijden centraal, Marikenloop, zevenheuvelenloop, halve en hele marathons in binnen en buitenland.

Jublieum

Gedurende de jaren veranderde de groepen, maar een aantal mensen zijn vanaf dag 1 nog steeds weklelijks op de trainingen te vinden.

De site is inmiddels volledig vernieuwd, de locatie veranderd naar de overkant van de weg, maar het plezier en de voldoening die ik nog steeds voel, is super.
Ook vind ik het fantastisch dat Toon mij enorm ondersteund in de werkzaamheden door wekelijks trainingen te geven, schema’s te maken, Vlieland weekenden te begeleiden en inspiratie en steun te geven.

Om het 5-jarig bestaan niet zomaar voorbij te laten gaan, zal er op zondag 18 Juli een jubileumloopje plaatsvinden in Heumensoord.
Je kunt 1, 2 of 3 ronden van 3 km lopen over het Cooperpad.
Op deze manier kunnen zowel de beginners als de gevorderden meedoen.
We verzamelen om 10:00 uur in ons clubhuis en willen met de “wedstrijd” om 10:30 uur beginnen.

Gegevens

Datum:
18 juni 2017
Tijd:
10:00 tot 13:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Locatie

Nijmegen Atletiek
Heemraadstraat 3
Nijmegen,6525 TGNederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie