Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hardloopweekend Vlieland – november 2022

4 november 2022 om 08:30 tot 6 november 2022 om 17:00

trainingsweekend vlieland

In het weekend van vrijdag 4 tot en met zondag 6 november 2022 organiseert Running Skills weer een trainingsweekend hardlopen op Vlieland.
Hiervoor hoef je geen lid te zijn van Running Skills.

Hoe ziet het trainingsweekend eruit?

Twee keer per jaar organiseert Running Skills Nijmegen een trainingsweekend op Vlieland. Dat betekent elke dag hardlopen: techniek- en intervaltraining, ‘vuurtoren’-training, duurloop over het strand en door de duinen over verschillende afstanden.
Running Skills verzorgt een speciale yogales afgestemd op hardlopers. Na afloop van deze les nemen we met de liefhebbers een duik in zee. Waarna we ons opwarmen met een Vlielands bittertje.

Extra’s

Yoga is een geweldige aanvulling voor hardlopers. Met de technieken van deze bewegingsleer geef je jouw verkorte spieren weer lengte. Running Skills verzorgt een speciale yogales afgestemd op hardlopers.
En als je gewend bent soms je eigen gang te gaan, dan is het goed te weten dat je gedurende het weekend over een fiets beschikt.

Genoeg te doen op Vlieland

Je hoeft natuurlijk niet aan alle trainingen mee te doen. Als hardlopen even niet kan of als de motivatie even op is, zijn er genoeg alternatieven.
Met de Vliehors Expres, een omgebouwde legertruck,  kun je tochten maken over het strand of door een natuurgebied. Je kunt bijvoorbeeld paardrijden of de vuurtoren bezichtigen.
Vlieland heeft nu ook een eigen bierbrouwerij (Fortuna Vlieland) die je kunt bezoeken en waar je de verschillende Vlielandse biertjes kunt proeven.
En wil je even ver weg van alles, dan is dat geen probleem: het eiland kent immers verschillende fiets- en wandelroutes.
Shoppen? Terrasje? Het dorp heeft diverse leuke winkeltjes en kroegjes.
Het hotel ligt vlakbij de terminal, de gezellige dorpsstraat ligt binnen handbereik. Omdat Vlieland een klein eiland is, ben je snel bij het strand en de duinen.


Met een vriendin deze uitdaging aangegaan en geen spijt gehad. Heerlijk hotel, super gezellige groep en goede trainingen met als “hoogtepunt” de Vuurtorenloop. Het was super! Volgend jaar weer!

— Paulina, Houten

Reis en kosten

Vertrek is op vrijdag met de boot van 08:45 uur* vanaf Harlingen. Met dit vroege begin rest ons een hele dag voor allerlei activiteiten.
De terugreis is gepland op zondag met de boot van 17:00 uur*.

* Check altijd voor vertrek de actuele vertrektijden op rederij-doeksen.nl

De kosten voor het weekend bedragen € 229,00 per persoon op basis van 2 personen per kamer. Voor een éénpersoonskamer is dat € 279,00 (toeslag van € 50,00). Dit is inclusief:

  • Twee hotelovernachtingen;
  • Twee maal een uitgebreid ontbijtbuffet;
  • Twee maal een diner (De eerste dag een pastamaaltijd en de tweede dag een 2-gangen diner)
  • Fiets gedurende het weekend;
  • Drie maal hardlooptraining (duurloop, interval- en ‘vuurtoren’-training);
  • Een yogales voor runners;
  • EXTRA duik in zee (als de weersomstandigheden het toelaten) .

Exclusief overtocht, consumpties, eventuele massages en sauna. De overtocht dient zelf gereserveerd te worden via rederij-doeksen.nl

Dit evenement kan alleen doorgang vinden bij een minimale aanmelding van 8 personen.

Neem contact op met Maranka ([email protected] of 06-15443689) voor meer informatie of meld je direct aan:

Registratie is gesloten voor dit evenement, neem contact met ons op voor de volgende mogelijkheid

Hotel Zeezicht Vlieland

Havenweg 1
Vlieland, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Datum laatst bijgewerkt: 11 november 2021