Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Centrum Run Groesbeek 2019

25 mei 2019 van 16:30 tot 21:00

Centrum Run Groesbeek is dé nieuwe gezellige familieloop van Groesbeek! Voor jong en oud, aantrekkelijk voor ieder niveau en met start en finish midden in het sfeervolle hart van Gruusbek. Groesbeek ademt sport en gezelligheid en daar hoort natuurlijk een passend hardloopevenement bij. Op 25 mei 2019 is de eerste editie van dit gave evenement!

Voor jong en oud, aantrekkelijk voor ieder niveau en met start en finish midden in het sfeervolle hart van Gruusbek. Groesbeek ademt sport en gezelligheid en daar hoort natuurlijk een passend hardloopevenement bij. Op 25 mei 2019 is de eerste editie van dit gave evenement! Voor de jongsten is er een leuk, snel en overzichtelijk rondje van 500 meter uitgezet door het centrum dat een of twee keer wordt gelopen. De jongens tegen de jongens, de meisjes tegen de meisjes. Er is hierdoor optimaal gelegenheid om de spannende races te volgen en om de kids aan te moedigen! Voor de middellange afstandlopers en beginnende hardlopers voor wie de langere afstanden nog te ver zijn, is er een 2,5km stratenrace op dit snelle parcours waaraan iedereen mee kan doen.

Voor hardlopers ouder dan 15 jaar is een prachtig afwisselend parcours van 2,5km uitgezet dat start in het gezellige dorpscentrum, via mooie landelijke weggetjes naar de rand van de prachtige bosrijke omgeving van Groesbeek leidt en terug gaat naar het centrum via de karakteristieke oude dorpswijk en de voormalige spoorbaan. Deze ronde wordt door de 5km lopers twee keer gelopen en door de 10km lopers vier keer. Hierdoor is het verloop van deze wedstrijden voor het publiek perfect te volgen!

Schrijf je nu in

Dorpsplein, Groesbeek

Dorpsplein 1
Groesbeek,6562 AHNetherlands
+ Google Maps

Datum laatst bijgewerkt: 14 maart 2019