Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bergrace by Night

6 november 2015 om 20:15 tot 7 november 2015 om 02:00

Met alle succesvolle elementen van de april editie. Het swingende Move Gala en de diverse licht- en geluidseffecten langs het parcours. Het eindigt allemaal om 02.00 uur met de finale tijdens de Afterparty in het Jungle Restaurant van Ouwehands dierenpark. Dit keer met live band KIX en Dj Mark. Verwacht wordt dat tijdens deze Xperience ± 4500 hardlopers uit meer dan 300 plaatsen de Grebbeberg gaan bestormen en een bijzondere ervaring gaan beleven.

De Bergrace is de oudste nachtloop van Nederland en blijft uniek met al zijn sfeer elementen. Bovendien is het een echte nachtloop want de eerste start is om 19.00 uur en de laatste loper finisht om half één ’s nachts. De vroege start heeft alles te maken met de Kidsrace op de Markt in Wageningen.

De 3,3 km is nu een vast onderdeel met start en finish in Ouwehands Dierenpark. Een perfecte manier om kennis te maken met de typische Bergrace sfeer waaronder de 1000 brandende kaarsjes op de Grebbeberg. Zo kan iedereen aan zijn sportieve trekken komen en lang genieten van de Afterparty in het Jungle restaurant.

Zeker de moeite waard om een keer deel te nemen. Vandaar de uitnodiging om op vrijdagavond 6 november naar Wageningen – Rhenen te komen om te genieten van dit unieke loop spektakel.

Gegevens

Begin:
6 november 2015 om 20:15
Einde:
7 november 2015 om 02:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Site:
http://www.bergracebynight.nl

Locatie

Ouwehands Dierenpark
Grebbeweg 111
Rhenen, Gelderland 3911 AV Nederland
+ Google Maps