Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bergrace by Night Xperience XL 2018

2 november 2018 om 21:00 tot 23:00

Een gezellige sportieve avond uit. Opnieuw worden er weer een paar duizend hardlopers verwacht uit ± 300 plaatsen. Dat bevestigt dat het een sfeer volle happening is en naar wens wordt georganiseerd. Het is de oudste nachtloop van Nederland en vindt voor de 40ste keer plaats.
Je hebt de keuze uit 11,6 – 7,6 – 5,6 en 3,3 km. De start van de 11.6 km is vervroegd om langer te kunnen genieten van de Afterparty in het Jungle restaurant van Ouwehands Dierenpark.

Ondanks de oudste nachtloop blijven wij vernieuwen. Zo is er een aanpassing in het programma. Vanaf het begin is er een afzonderlijke start voor vrouwen en mannen. Steeds meer mannen en vrouwen geven aan samen te willen lopen, dus gelijk starten met hun loopvrienden. Op de 5,6 en 7,6 km bestaat nu die mogelijkheid, je moet dan inschrijven bij het onderdeel Mixed op die afstand. Het is een try out. Zijn er minder dan 50 deelnemers op de desbetreffende afstand dan wordt de start gecombineerd met de vrouwen.

Gelet op het aantal deelnemers op de 3,3 km en 11,6 km zijn de lopers al samen gevoegd uit oogpunt van de verkeersveiligheid.
De Bergrace by Night is uniek in ons land, met de diverse sfeerelementen o.a. langs het parcours, de 1000 kaarsjes op de Grebbeberg en op meerdere plaatsen grote fakkels, licht- en geluidseffecten.
Bovendien is het een echte nachtloop, de laatste lopers komen na twaalf uur over de finish in Ouwehands Dierenpark.

Gegevens

Datum:
2 november 2018
Tijd:
21:00 tot 23:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , ,
Site:
https://bergracebynight.nl

Locatie

Ouwehands Dierenpark
Grebbeweg 111
Rhenen, Gelderland 3911 AV Nederland
+ Google Maps