Trainingsweekenden hardlopen op Vlieland

Trainingsweekend hardlopen op Vlieland

Twee keer per jaar organiseert Running Skills Nijmegen een trainingsweekend op Vlieland. Dat betekent elke dag hardlopen: techniek- en intervaltraining, ‘vuurtoren’-training, duurloop over het strand en door de duinen over verschillende afstanden.  Maar er zijn ook nog andere mogelijkheden.

Extra’s

Yoga is een geweldige aanvulling voor hardlopers. Met de technieken van deze bewegingsleer geef je jouw verkorte spieren weer lengte. Running Skills verzorgt een speciale yogales afgestemd op hardlopers.
Culturele component van het programma is een avondje film bij Podium Vlieland.
En als je gewend bent soms je eigen gang te gaan, dan is het goed te weten dat je gedurende het weekend over een fiets beschikt.

Genoeg te doen op Vlieland

Je hoeft natuurlijk niet aan alle trainingen mee te doen. Als hardlopen even niet kan of als de motivatie even op is, zijn er genoeg alternatieven.
Met de Vliehors Expres, een omgebouwde legertruck,  kun je tochten maken over het strand of door een natuurgebied. Je kunt een paard huren of de vuurtoren bezichtigen. En wil je even ver weg van alles, dan is dat geen probleem: het eiland kent immers verschillende fiets- en wandelroutes.
Shoppen? Terrasje? Het dorp heeft diverse leuke winkeltjes en kroegjes.
Het hotel ligt vlakbij de terminal, de gezellige dorpsstraat ligt binnen handbereik. Omdat Vlieland een klein eiland is, ben je snel bij het strand en de duinen.


Niet wetende wat ons te wachten stond zijn wij vrijdag afgereisd naar Vlieland “hotel Zeezicht” het onderkomen van Running Skills Nijmegen tijdens het 3 daagse trainingsweekend.
Gedurende de 3 dagen waren er afwisselende trainingen georganiseerd en bleef er daarnaast voldoende ruimte over om de dag anders in te vullen. Samenvattend een heerlijke ervaring en verblijf op Vlieland. Het blijft vast niet bij deze ene keer.

— Ruud en Carolien, Beuningen

Reis en kosten

Vertrek is op vrijdag met de boot van 08:45 uur* vanaf Harlingen. Met dit vroege begin rest ons een hele dag voor allerlei activiteiten.
De terugreis is gepland op zondag met de boot van 17:00 uur*.

* Check altijd voor vertrek de actuele vertrektijden op rederij-doeksen.nl
De kosten voor het weekend bedragen € 209,00 per persoon op basis van 2 personen per kamer. Dit is inclusief:

  • 2x hotelovernachting
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2x diner (1ste dag een pastamaaltijd en de 2de dag een 2-gangen diner)
  • fiets gedurende het weekend
  • 3x training (duurloop-, interval- en ‘vuurtoren’-training)
  • 1x yogales voor runners
  • GRATIS filmvoorstelling
  • EXTRA duik in zee (als de weersomstandigheden het toelaten)

Exclusief overtocht, consumpties, eventuele massages en sauna. De overtocht dient zelf gereserveerd te worden via rederij-doeksen.nl

Klik hier voor de contactgegevens van Maranka om meer informatie in te winnen of direct te reserveren.

Sfeerimpressie

Reserveer nu voor één van de volgende trainingsweekenden:
 
 • Trainingsweekend Vlieland – maart 2019

  Trainingsweekend hardlopen Vlieland In het weekend van vrijdag 8 tot en met zondag 10 maart 2019 organiseert Running Skills weer een trainingsweekend hardlopen op Vlieland. Hoe ziet het trainingsweekend eruit? Twee keer per jaar organiseert Running Skills Nijmegen een trainingsweekend op Vlieland. Dat betekent elke dag hardlopen: techniek- en intervaltraining,… Lees verder

  8 maart 2019 tot 10 maart 2019
 • Trainingsweekend Vlieland – november 2019

  Trainingsweekend hardlopen Vlieland In het weekend van vrijdag 8 tot en met zondag 10 november 2019 organiseert Running Skills weer een trainingsweekend hardlopen op Vlieland. Hoe ziet het trainingsweekend eruit? Twee keer per jaar organiseert Running Skills Nijmegen een trainingsweekend op Vlieland. Dat betekent elke dag hardlopen: techniek- en intervaltraining,… Lees verder

  8 november 2019 tot 10 november 2019

Klik hier voor meer trainingen

Datum laatst bijgewerkt: 24 oktober 2018

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.