Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Val Sinestra Trailfestival

6 september 2018 tot 9 september 2018

€499

Altijd al eens een trailreis willen maken, maar vind je steeds de stap te groot? Wij organiseren een laagdrempelige, maar uitdagende trail, inclusief reis en volpension in Zwitserland.

Van donderdag 6 tot zondag 9 september 2018 wordt het Val Sinestra Trailfestival georganiseerd in het Zwitserse hooggebergte.

De uitvalsbasis voor dit bijzondere festival is Hotel Val Sinestra in het Zwitserse Graubunden. Het hotel werd aan het begin van de 20e eeuw gebouwd als Kurhaus, op de plek waar zes minerale bronnen uit de berg ontspringen.

Belangrijke redenen voor de opzet van dit bijzondere trailfestival zijn de snelgroeiende belangstelling voor trailrunning in Nederland en de prachtige omgeving die het Zwitserse hooggebergte biedt.

Het Val Sinestra Trailfestival biedt drie afstanden: 25, 35 en 45 kilometer. De korte trail is een pittige kennismaking voor mensen die deze snelgroeiende tak van de hardloopsport eens willen ervaren. De lange afstand is een stevige dobber voor zelfs de best getrainde trailers.

Ben je geïnteresseerd geraakt, check http://trailfestival.nl voor alle info en inschrijfmogelijkheden.

Gegevens

Begin:
6 september 2018
Einde:
9 september 2018
Kosten:
€499
Evenement Tags:
, , , , , , , ,
Site:
https://trailfestival.nl

Organisator

Organisatie Val Sinestra Trailrunfestival
Telefoon
+31 651678300
E-mail
info@runningpromotiongelderland.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Hotel Val Sinestra
Sent,7554Zwitserland+ Google Maps